FAMILY ETTEN-LEUR

FAMILY ETTEN-LEUR Snel en lekker!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 364 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Family Etten-Leur. Meer weten? Ontdek meer

3 mei 2022 om 20:14 Pasta bolognese besteld....heerlijk was super warm en in een half uur bezorgd. De lekkerste pasta tot nu toe!
1 mei 2022 om 13:32 Was weer lekker! Beetje lang gewacht maar heerlijk gegeten.
28 apr 2022 om 16:00 Het eten viel behoorlijk tegen voor de prijs die je er voor betaald en er zat geen cheddar op de burger
25 apr 2022 om 16:39 Bij de hamburger had ik gekozen voor aardappels zat friet bij. De friet was ook koud.
20 apr 2022 om 21:04 Een simpel broodje cheeseburger viel erg tegen. Taai brood en een droge hamburger. Laatste keer dat ik hiervoor kies
14 apr 2022 om 20:29 Eten was lekker en goed warm. Bezorging mooi op tijd en vriendelijk.
8 apr 2022 om 13:32 Gierige friet, geen draadjesvlees te bekennen in de kroketten. Mosterd erbij gevraagd, niet erbij. Ook geen zout op friet en geen zout erbij.
5 apr 2022 om 19:43 Zeer slecht qua hoeveelheid en waar voor je geld. Een kroket menu besteld. We kregen een bakje met friet en 2 frikandellen… €9,50! Belachelijk… daarnaast zeer weinig groenten bij de andere menu’s.
5 apr 2022 om 14:39 Het eten was bij aankomst helaas al niet meer warm. Jammer. Ik heb wel goede ervaringen met Family, maar deze keer dus niet. Daarnaast was de bezorging bijna een half uur te vroeg. Normaal niet erg, maar wel als je aan een bepaalde tijd vast zit.
5 apr 2022 om 10:35 Het eten was lekker en snel bezorgd.
4 apr 2022 om 23:22 Nog nooit een online recentie ergens achter gelaten, maar hier maak ik een uitzondering voor. Nog nooit zulke lekkere lasagne gegeten. Zelfs niet bij de Italiaan. Perfect!
28 mrt 2022 om 21:44 Heel erg beleefde mensen alleen was eten helaas mjeh