FAMILY ETTEN-LEUR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 402 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Family Etten-Leur. Meer weten? Ontdek meer

21 jan 2023 om 20:50 Heerlijk gegeten!
25 sep 2022 om 13:21 The food was not brought, the money did not return, I do not recommend it
27 aug 2022 om 0:33 Wat een heerlijke club sandwich Zalm. Zeker voor herhaling vatbaar
25 aug 2022 om 20:17 Was op tijd en een zeer vriendelijke bezorger en was weer heerlijk
19 aug 2022 om 13:06 Tasty. Didn't get my fries...
13 aug 2022 om 16:58 Top! Top bezorger!
10 aug 2022 om 21:04 Ik vind het teveel geld voor wat je krijgt. Jammer, was de eerste maar ook gelijk de laatste keer
23 jul 2022 om 23:59 Bezorgen duurde erg lang geen contact opgenomen dat het later kwam toen we zelf belde zou hij er zo zijn duurde nog 10 min. Kon geen sorry van af. Weer opmerkingen die erbij stonden niet gelezen op het broodje zat weer tomaat en friet was erg taai
19 jul 2022 om 16:03 Super lekker en goed eten maar mag beter gelezen worden naar de opmerkingen! Vandaag was het brood ook wat taai. Zondag ookal bij jullie gegeten in de zaak zelf en toen waren ze de friet ookal vergeten die ik ook toen erbij had besteld.
3 jul 2022 om 23:20 Eerste x besteld viel toch tegen. Eten was koud. En voor die prijs had ik zeker wel warm eten verwacht. Jammer.